Hieronder lees je alle samenkomsten en andere activiteiten.

Zondag 31 maart 2024, (geld voor iedere 5e zondag van de maand) is er GEEN samenkomst in de Biechten. Op een andere locatie komen we samen voor een gezamenlijke maaltijd. Stuur voor meer informatie een email naar info@cgdenbosch.nl. Je bent van harte welkom!

SAMENKOMSTEN

Iedere zondag komen we om 10.00 uur bij elkaar voor een dienst. We komen samen in het Sociaal-cultureel Centrum de Biechten (Vincent van Goghlaan 1, 5246GA Rosmalen (Den Bosch). Wie je ook bent, wat je situatie ook is, bij God en bij ons ben je welkom. Kom binnen, we ontmoeten je graag!

Tijdens onze samenkomsten danken en prijzen we God met (moderne) muziek. Er is tijd voor gebed en een keer per maand vieren we samen het avondmaal. Daarnaast is er een preek waarbij we iedere keer een gedeelte uit de Bijbel willen doordenken en toelichten.  

Na afloop is er tijd voor koffie en thee.


COMMUNITY GROEPEN

Wat we voor ogen hebben is dat er de hele week door verschillende community groepen bij elkaar komen. Bij iemand thuis, in een cafĂ© of … om samen het leven, liefde en de missie te delen. Dit kan in combinatie met een maaltijd maar de groep zal altijd de Bijbel in duiken en tijd nemen voor gebed. Er hoeft geen vaste format te zijn voor wanneer en hoe groepen elkaar ontmoeten. Wat we graag willen is dat er telkens nieuwe groepen ontstaan op nieuwe plaatsen en in nieuwe vormen waarbij er diepe verbondenheid en vriendschappen ontstaan die er voor elkaar zijn in goede en moeilijke tijden.

Stuur ons een bericht voor meer informatie en/of te ontdekken of er een groep samenkomt bij jou in de buurt.


BIJBELSTUDIES

Hieronder een greep uit Bijbelstudies die we de in de komende periode willen ontwikkelen en aanbieden:

Christianity Explored
Negen kenmerken van een gezonde gemeente
Gezond gemeentelid zijn
Cursus evangeliseren
Recovering Redemption


KINDEREN

De komende generatie heeft bij ons een hoge prioriteit. Het is ons verlangen dat onze kinderen Jezus leren kennen en Hem verder bekend maken. We willen graag met u samenwerken bij het opvoeden van onze kleine volgelingen van Jezus! Elke zondagochtend verzamelen de kinderen zich daarom tijdens onze ochtenddienst.

Als je nieuw bent of voor het eerst komt, kom dan een beetje eerder om je kind(eren) aan te melden voordat de dienst begint en om enkele teamleden te ontmoeten. De mensen van het welkomstteam wijzen je graag de weg!

~ gericht… op JEZUS ~